Novemberutstillingen 2023

Novemberutstillingen er en årlig utstilling arrangert av Buskerud Bildende Kunstnere i samarbeid med Drammens Museum. Alle som er bosatt i, eller har tilknytning til tidligere Buskerud, kan søke om å delta med arbeider innenfor alle kunstkategorier. Den digitale søknadsportalen åpner 19. september –følg BBK på instagram hvis du ønsker en påminnelse; @buskerudbildendekunstnere.

Den digitale søknadsportalen er åpen –søk her: Søknadsskjema novemberutstillingen – Buskerud Bildende Kunstnere (bbkunst.no)

22. november 2023 til 07. jaunar 2024

Utstillingen holdes tradisjonen tro i Drammens Museums lokaler, Lychepaviljongen. På åpningen, onsdag 22.november utdeles to priser som begge er juryert av NBKs nasjonale jury; «Årets mest markante verk» og «Årets debutant». Utstillingsperioden er 23. november 2023 til 07. januar 2024.

Årets jurye består av Cathrine Finsrud (juryeleder), Mona Sundelius og Karianne Helleberg Bahri fra styret i BBK. I tillegg er juryen styrket med Morten Viskum og Thomas Iversen. Vi gleder oss til å starte arbeidet med å sette sammen nok en sprek utstilling i Lychepaviljongen. Vi håper alle distriktets kunstnere sender søknad så vi får en mangfoldig og sterk utstilling å vise til publikum i November.


Styret i BBK ser på Novemberutstillingen som sitt viktigste enkeltarrangement. Her møter publikum fylkets profesjonelle kunstnere side om side med debutanter og andre som står på terskelen til en kunstnerisk løpebane.

Nøkkeldatoer for Novemberutstillingen 2023:

19.09.23Søknadsportalen åpner
01.11.23Innlevering til 2. juryering
22.11.23                 ÅPNING kl 18.00
07.01.24Siste utstillingsdag

Utstillingen er støttet av Buskerud fylkeskommune og Drammen kommune.

Her er et lite gjensyn med Novemberutstillingen 2022