Dancers from Attic Dance take part in filming for Hele Drammen Danser in Drammen, Norway as part of Tilt 2024

Vandreforestilling: «Hei» – et samarbeid mellom danseteatret Panta Rei, Byen Vår Drammen, Attic og Drammens Museum

Bli med oss på en uforglemmelig vandreforestilling gjennom Drammens Museums uteområde!

Søndag 18.august 2024 har Panta Rei Danseteater gleden av å presentere forestillingen “Hei!”, i samarbeid med Byen vår Drammen.

Vi forvandler områdene ved Drammens Museum om til en verden fylt av sanseopplevelser. Publikum vil bli guidet gjennom en vandring, der de vil oppleve ulike kunstneriske univers gjennom dans og kunst.

Publikum vil også oppleve tre soloer fremført og skapt med profesjonelle dansere fra TILT Grow: Carl Aquilizan med koreograf Joshua Serafin, Tormod Tora Skår Midtbø med koreograf Jule Flier og Katja Weber med koreograf Ina Christel Johannesen.

Attic Danseskole vil fremføre gruppekoreografier koreografert av Anders Engebretsen, Shelmith Øseth og Emma Jansen fra Tilt Grow.

Det vil også være musikalske innslag fra Frederic Bech og Camilla Andreassen.

• 📅 Dato: 18. august 2024
  • ⏰ Tid: 13:00 og 16:00
  • 📍 Sted: Drammen Museum, Konnerudgata 7, 3045 Drammen

Arrangementet er GRATIS men krever forhåndsbestilling av billetter her.

Les mer om Panta Rei Danseteater her!

Husk: Kle deg etter vær og ta på godt fottøy. Av hensyn til publikum, ber vi deg droppe

paraplyen.

Hjertelig velkommen til en vakker sensommer-opplevelse du sent vil glemme!