Barn og unge

Hjem / Besøk / Barn og unge

Drammens Museum satser på barn og unge og ønsker å skape gode møter med kunst og kultur som skaper refleksjon og glede.

Museet ønsker barn og unge hjertelig velkommen inn! Her er det åpent verksted alle helger, med utstyr og kreative oppgaver man kan lage sammen med foreldre, andre voksne og venner.

Barn har alltid gratis inngang på museet. Noen av utstillingene presenteres på kunstporten som er et digitalt program. Der finner man også verkstedoppgaver, med ulike typer aktiviteter barna kan gjøre: Barn 5 - 9 år (kunstporten.no)

Seks ganger i året har vi Barnas Kunstklubb. Da tar museets dyktige formidlere med barna rundt i utstillingene og ender opp i verkstedet der vi gjør en kreativ oppgave sammen. Alle får ta med seg kunstverkene sine hjem etterpå. Barnas Kunstklubb koster 25,- pr barn (voksne gratis), og man trenger ikke melde seg på. Følg med på hjemmesiden.

I feriene arrangerer vi rebus på museet. Spør etter oppgaven i resepsjonen, og gå på jakt i ulike deler av museet. Det er selvfølgelig premier til alle!

På havedagen i juni og julemarkedet i desember har vi alltid masse spennende aktiviteter utendørs for barna, gratis for hele familien.

Følg med på nettsiden, eller send en mail til post@drammens.museum.no.

Vi gleder oss til å se dere!

Ingen eventer å vise...